Pazljivo preberite te prodajne pogoje. Vsak uporabnik tega spletnega mesta se mora najprej strinjati s pogoji tega dokumenta, preden ga uporabi na kakršen koli način, razen za ogled izdelkov. Z vstopom na to spletno mesto se uporabnik strinja, da bo upošteval zapisane pogoje in spoznal, da je z uporabo katerega koli dela spletnega mesta s temi pogoji pravno zavezan.

Pogoji poslovanja so v skladu z zakoni Republike Slovenije, zato ne moremo zagotoviti, da je spletno mesto v skladu z  lokalno zakonodajo vaše države.

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev. Vse spremembe začnejo veljati na dan, ki kaže na dnu tega dokumenta. Stranke bodo osebno obveščene o spremembah v T&C na njihov e-naslov.
Lastnica in upravljavka spletne trgovine shewolfka.si in shewolfka.com je Shewolfka Polona Vovk s.p.

V teh prodajnih pogojih “jaz”, “moj”, “moja” in “naš” pomeni Shewolfka; in “vi” in “vaš” pomeni naša stranka oziroma
potencialna stranka za izdelke.

PRIJAVA

Z namenom hitrega in enostavnega nakupa, registracija v spletni trgovini Shewolfka ni potrebna. Vse potrebne podatke za dostavo in plačilo boste izpolnili ob oddaji naročila.

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja);
 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev;
 • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku);
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene;
 • način plačila in dostave;
 • časovno veljavnost ponudbe;
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe.

CILJ PRODAJE

Predmet prodaje so ročno poslikane skodelice, steklenice, stenska umetnost in tekstili z mojimi dizajni.

 

VSAK IZDELEK JE UNIKATEN

Vse predmete razen tekstila sem ročno izdelala v mojem studiu. Zaradi ročno izdelanih postopkov se lahko pojavijo manjše spremembe, kar pomeni, da je vaš kos popolnoma edinstven.

 

POSTOPEK NAKUPA

Naročanje poteka prek spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in se odloči za način plačila s kreditno kartico ali PayPal. S klikom na ikono ODDAJ NAROČILO odda naročilo. Spletna trgovina samodejno ustvari in pošlje e-poštno sporočilo s podrobnimi navedbami naročila (izdelki, cene, količine, podatki o uporabniku). To bo potrdilo o naročilu in izdelki bodo pripravljeni takoj, ko potrdimo plačilo.

 

PLAČILO

V spletni trgovini ponudnik omogoča plačilo s kreditno kartico VISA, MASTERCARD, AMEX, DISCOVERY in preko PayPal.

Uporabnik mora ponudnika obvestiti o prednostni možnosti plačila. To lahko storite hkrati s potrditvijo naročila.
Po potrjenem plačilu vam na vaš e-poštni naslov pošljemo potrdilo o prejemu, ki mu sledi povezava za sledenje vašega naročila.

Nismo zavezanec za DDV.

 

DOSTAVA

Naročila običajno odpošljemo med 7-14 delovnimi dnevi, saj je večina artiklov brez zalog in jih ročno izdelamo po naročilu. Proces izdelave vključuje barvanje in toplotna obdelava(skodelice), ki se izvaja z več izdelki naenkrat, zato traja več časa.

Domača naročila (v Slovenijo) se običajno dostavijo v 3 dneh po odpremi. Mednarodna naročila v Evropi naj bi trajala 3-5 dni, toda prosim, dovolite do 3 tedne prihoda. Dostava zunaj Evrope običajno traja od 7 do 14 dni, vendar prosimo, da dovolite do 5 tednov.

 

PAKIRANJE

Vse steklenice in skodelice bodo prispele zavite v dve plasti ovojnice z mehurčki, eno plastjo darilnega papirja in vse skupaj vstavljeno v kartonsko škatlo, napolnjeno s papirjem ali drugim nadevom. Tapiserija bo ovita okoli kartonastih cevi in bodo vstavljene v drugo cev, da se ne bi gubile. Trudim se po svojih najboljših močeh, da bo videti lepo, vendar je varna embalaža moja prioriteta.

 

POVRATKI IN IZMENJAVE

Če želite artikel vrniti in prejeti vračilo, imate po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. List RS, št. 98/2004, 126/07) v 1. odstavku 43. člena,  pravico odstopiti od pogodbe najkasneje v 14-dneh od prejetja blaga. Nadomestila bodo obdelana takoj, ko bom vrnjene izdelke pregledala in sprejela. Za naročila, plačana s kreditno / debetno kartico, bo povrnjeni znesek strankam na voljo v približno 10 dneh. Naročila, plačana s PayPal-om, bodo vrnjena na prvotni račun.

Če želite vrniti izdelek, mora biti neuporabljen, brez vidne obrabe, v prvotnem stanju z vso originalno embalažo. Kupec je odgovoren za povratno pošiljanje, razen če je bil izdelek poškodovan na našem koncu ali smo naredili napako. Vračila, ki ne ustrezajo našim pravilnikom, ne bodo sprejeta in bodo poslana nazaj stranki. Nekaterih predmetov ni mogoče vrniti – med njimi so izdelki po naročilu in znižani izdelki.

Za kakršne koli izmenjave me kontaktirajte neposredno.

 

POŠKODANI IZDELKI

Če bo vaša skodelica počena, vam bomo brezplačno poslali novo. Pošljite nam podrobno fotografijo počene skodelice na shewolfka.art@gmail.com v 24 urah od prejema predmeta. Čas prejema je razviden pri sledenju.

Prosimo, upoštevajte: nobene okvare ali poškodbe obrabe, ki se zgodi po prejetju predmeta, ne krijemo.

VARNOST IN PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, ponudnik uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik podatkov, posredovanih s strani kupcev, ne bo razkrival tretjim osebam, temveč jih bo koristil le v namene lastne rabe, za infomiranje o ponudbi in novostih, itd. Podatke strank ponudnik hrani trajno in jih uporablja dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oziroma v računalniški sistem ponudnik ne nosi odgovornosti na nastale posledice.

 

VAŠE OBVEZNOSTI

Z obiskom naše spletne strani in oddajo naročila zagotavljate:

 • da ste sposobni ukrepati in da sprejemate ta T&C;
 • da imate pravno sposobnost za sklepanje pogodb in da imate polno pooblastilo in sposobnost, da sprejmete te Pogoje poslovanja;
 • da so podrobnosti, zagotovljene ob odprtju računa in oddaji naročila, pravilne in izčrpne;
 • da boste izdelke lahko prejeli.


DODATNE POLITIKE

 • Vsi dizajni in vsebine Shewolfka so izvirni. Avtorske pravice se ne prenesejo z nakupom kosa. Prosim, spoštujte ure in leta trdega dela, ki izhajajo iz mojega značilnega stila, in ne podvajajte mojih dizajnov ali podpirajte tiste, ki to počnejo.
 • Pridržujem si pravico, da fotografiram, objavim ali ponovno prodam kateri koli dizajn, ki izvira kot naročilo ustvarjeno po meri.
 • Pridržujem si pravico, da komu zavrnem storitev in / ali prekličem prodajo, če verjamem, da je v mojem interesu.
 • Shewolfka ima pravico kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeniti objavljene artikle, cene in na strani Pogoje poslovanja


ARHIVIRANJE POGODBE

Pogodba, ki jo je sklenil ponudnik in uporabnik, je trajno shranjena na naslovu SHEWOLFK Polona Vovk, Dobja vas 67, 2390 Ravne na Koroškem.

 

KONTAKT

SHEWOLFKA Polona Vovk s.p.
Dobja vas 67,
2390 Ravne na Koroškem
info@shewolfka.com

 

VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV IN POGOJEV

Ti splošni pogoji začnejo veljati 1. januarja 2019 in veljajo do preklica.