O podjetju

Moja zgodba

Ko sem obiskovala vzgojiteljsko srednjo šolo, sem poskušala otrokom dati nekaj svojih ustvarjalnih iskric v vrtcu ter jih razveseliti in vzpodbuditi k ustvarjalnosti. Otroci so me naučili, da je še kako pomembno biti odprtega srca in živeti v neskončni domišljiji ter veselju. Na fakulteti sem izgubila veliko iskric in zaprla svoje srce, kar je zelo žalostno. Sicer sem se naučila veliko uporabnega za moje nadaljnje delo in ustvarjanje ampak sem zatavala v temo in izgubila sebe ter prikazovala navidezno srečo in veselje. Težko sem shajala z vsem, kar se je dogajalo in s težka še ustvarila kakšno stvaritev, ki ni bila samo za fakulteto. Iluzija in teža je počasi zbledela, ko sem se preselila nazaj domov in zares začela svojo ustvarjalno pot. Moja pot do točke kjer sem sedaj še zdaleč ni bila lahka; ampak sem se odločila vztrajati, saj sem vedela, da je to tisto, kar hočem delati celo moje življenje. 

Začelo se je z risanjem mini portretov v majhno skicirko kjer sem se poigravala z različnimi elementi in ustvarjala zanimive risbe, katere sem hotela kasneje uporabiti za printe in podobno. Izdelovala sem tudi nakit in slikala na platna. Seveda so vedno bila tista nit mojih izdelkov vesolje in peresa. Odločila sem se, da bom šla ”go with the flow” in nastali so še drugi izdelki, kot so svilnate stenske slike z pridihom nočnih scen in podobno. Začela sem razmišljati kaj bi bilo zanimivo za kupce in kakšne izdelke bi bilo najbolje prodajati v moji trgovini. Tako sem mimo grede kupila tri modre keramične lončke. Barve, ki sem jih takrat imela na voljo so bila obstojna pisala za gladke površine. In tako je nastal prvi ”moon forest” lonček, ki je bil darilo oziroma zahvala za pomoč. Okoli lončka sem narisala drevesa in si predstavljala vse skupaj kot majhno gozdno pokrajino. Ideja se mi je zdela nadvse zanimiva in nekaj povsem novega. Seveda se mi je nebo zdelo prazno, nakar sem dodala polno luno ter zvezde. Odziv na ta lonček je bil zelo pozitiven, zato sem začela ustvarjati tudi različne variacije lončkov s podobnimi motivi in dodanimi domačimi in gozdnimi živalmi, gorami, ozvezdji, imeni, reki in podobno.

Vsi izdelki so tudi darilno zaviti in k njim lahko dodam tudi vaše sporočilo oziroma sama napišem vzpodbuden pozitiven rek za lepši dan 🙂