Kozmični Portret Dveh Oseb

Domov/Portreti/Kozmični Portret Dveh Oseb

Kozmični Portret Dveh Oseb

45.0065.00

Kozmični portret z astrološkimi znamenji.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

PORTRET DVEH OSEB

✧ Digitalno bom naslikala portret dveh oseb, obkroženih z cvetovi potonik, vesoljnimi elementi in njunimi zodiac ozvezdji na nebu. Poljubno lahko dodam tudi imena, datum ali kakšen citat.

Dodatne informacije o naročilu lahko dodaš ob oddaji naročila na strani blagajna.

✧Izberi to prečudovito darilo za tvojo ljubljeno osebo. S takšnim darilom ji/mu boš zagotovo polepšal/a praznovanje Valentinovega, obletnico, ko sta se spoznala ali rojstni dan 🙂

FOTOGRAFIJE TEBE IN TVOJE LJUBLJENE OSEBE

✧Svoje slike naloži v zgornjem obrazcu ali pošlji na e-naslov shewolfka.art@gmail.com. Slike naj bodo v visoki ločljivosti. Dobro je, da je fotografija posneta na dnevni svetlobi, saj se takrat barve najbolje vidijo.

Nekaj primerov primernih fotografij:

POSAMEZNE FOTOGRAFIJE

Nimaš popolne skupne fotografije? Pošlješ lahko tudi dve posamezni sliki, kateri bom potem jaz uporabila in združila v en kozmični portret.

ČAS DELA

✧ Za pripravo tvojega naročila bom potrebovala 5 delovnih dni, ker izdelek začnem kreirati po tvojem naročilu in potrebujem kar nekaj časa, da ga dokončam. Odvisno je tudi od števila ostalih naročil, ki čakajo v vrsti, kar bom seveda sporočila, če bo trajalo več kot 5 dni.

VRSTE PORTRETA

DIGITALNI PORTRET – Izdelan digitalni portret boš prejel/a na tvoj e-naslov v .JPG in .PDF formatu. Digitalni portret lahko nato po želji natisneš ali drugače uporabiš. JPG resolucija: 2160x1260px. PDF gostota pikslov: 300dpi.

NATISNJEN PORTRET – Prejel/a boš natisnjen portret na debelejši 300gsm foto papir v velikosti 30 x 40cm. Postavitev (navpična ali vertikalna) je odvisna od poslane slike. Pred tiskom si boš lahko portret ogledal/a, ter sporočil/a, če je potrebno kaj popraviti, saj mi je pomembno, da si z končnim izdelkom zadovoljen/a.

KONTAKT

Če imaš kakršna koli vprašanja, sem ti na voljo na mojem e-mailu shewolfka.art@gmail.com 🙂

♡♡♡ Hvala za vso podporo ♡♡♡

KDO JE SHEWOLFKA?

Spoznajte glavno kreatorko Shewolfko -> Polono, ki je vedno polna domišljije in idej, katere je že kot najstnica začela izražati s slikanjem na skodelice, steklenice, platna in tudi na nekatere naravne materiale, kot sta les in kamen. Leta 2017 se je končno odločila, da se s tem želi ukvarjati profesionalno, zato je svojo umetnost začela prodajati lokalno in na shewolfka.etsy.com. Ker so naročila rasla, je 23.11.2019 ustanovila podjetje Shewolfka Polona Vovk s.p. in od takrat je s svojo umetnostjo razveselila več kot 1000 ljudi iz 30 različnih držav po vsem svetu.

Polona: »Vsako umetniško delo ima svojo zgodbo, vsaka stvar, ki jo ustvarim, je nekaj, v kar vložim svojo čarovnijo, svojo dušo in srce. ”

+240 Etsy izjav strank
+300 TikTok video posnetkov
+12000 Mesečnih pinterest ogledov
SODELOVANJE NA TRŽNICAH
Članki
YOUTUBE OMEMBE

Imaš vprašanja?

Ali pa kar pokliči na
040 636 533

Dodatne informacije

Izberi vrsto portreta

Digitalni portret, Natisnjeni portret, Natisnjeni in uokvirjen